Lomsesanden Camping

Glamping

Utleie av teltplass var starten på Lomsesanden camping, en historie som strekker seg til før-krigstiden. Dette er en tradisjon som vi ønsker å ta med oss videre. For deg som ønsker litt mer komfort når du skal ligge i telt tilbyr vi flotte glampingtelt. Du har likevel gleden og følelsen av å ligge ute tett på elementene og de vakre omgivelsene her ute, men har en god seng og alt du trenger av komfort inne i teltet. Glampingteltene våre ligger plassert i sanddynelandskapet foran ved stranden og alle har bålplass foran mot stranden hvor du kan nyte solnedgangen.

Hos oss har vi totalt 12 glampingtelt til utleie. 7 av disse er for 4 personer og 5 telt er beregnet til 2 personer.

Teltene er 5 m i diameter og med 3 m takhøyde i sentrum. Samtlige er koselig innredet med senger (sengetøy er ikke inkl) dyner, gulvtepper og lykter som skaper en varm og innbydende stemning. Det er også en vifteovn her, dersom det skulle være kaldt ute.

Dette er en koselig ferieform uansett vær. Den kraftige bunnen med høye kanter er festet med glidelås til den impregnerte teltduken. På varme dager kan veggene rulles opp, slik at den svale luften langs bakken virker som 'aircondition'.

Rammemadrasser og enkle senger med overmadrasser, puter, dyner, sengeteppe, nattbord, ulltepper, gulvtepper, kjøleskap, vannkoker, utestoler iht sengeplasser + bord, elektrisk vifteovn, lykter. Grill og fyrfat til hvert enkelt telt.

Vi tillater hund i noen av teltene - dette må noteres i bestillingen.

Book et Glamping-telt hos oss i dag.