Lomsesanden Camping

Overnatting

På Lomsesanden Camping tilbyr vi et variert spekter av overnattingsmuligheter som passer for alle reisende, uansett preferanser og behov. Våre Glampingtelt er nok de mest populære, men alt fra oppgraderte campinghytter til hengekøyeplasser gjør området vårt til et sted alle vil føle seg hjemme.

Vårt mangfoldige tilbud inkluderer komfortable campinghytter, ideelle for de som foretrekker en mer strukturert innkvartering. For de som ønsker å komme nærmere naturen, har vi romslige teltområder og spesielle hengekøyeområder, perfekte for en unik og avslappende opplevelse.

Ønsker du en elegant campingopplevelse? Våre glampingtelt kombinerer det rustikke friluftslivet med en luksuriøs touch. Vi har også områder designet spesifikt for campingvogner og bobiler, med tilkoblinger og plass som gjør oppholdet ditt både komfortabelt og praktisk.

Uansett hvilken overnattingsform du velger, vil du nyte nærheten til den fantastiske Lomsesanden og det vakre naturlandskapet rundt oss. Velkommen til en mangfoldig og minneverdig opplevelse på Lomsesanden.

  • Egne avsatte plasser for bobiler og campingvogner
  • Egen teltcamp tilpasset ulike størrelser
  • 12 glampingtelt
  • 5 oppgraderte campinghytter
  • Eget område for overnatting i (medbragt) hengekøye

Klikk på ikonene under for å lese mer om de ulike overnattingsmulighetene.

Campinghytte

Campinghytte

Campinghyttene har stått på plassen så lenge vi kan huske, og vi ønsket å ta vare på dem når vi overtok driften. Disse symboliserer for oss hvor lite man egentlig trenger for å ha virkelig gode opplevelser. Enkle gleder som en god kopp kaffe på trappa mens sola går ned. Sitte inne og kikke ut på stormen. Vi har pusset opp alle hyttene i 2020, de har innlagt vann og fullt kjøkken, vi synes rett og slett de er skikkelig koselige, og det tror vi du også vil synes!

Telt

Telt

Tradisjonell camping i vanlige telt er selve hjertet i familiecampingen

Campingvogn

Campingvogn

Campingområdet på Lomsesanden gir deg god komfort, romslighet og nærhet til naturen.

Bobil

Bobil

Våre bobilfasiliteter på Lomsesanden er også tilpasset for reisende med bobil.

Glamping

Glamping

Utleie av teltplass var starten på Lomsesanden camping, en historie som strekker seg til før-krigstiden. Dette er en tradisjon som vi ønsker å ta med oss videre. For deg som ønsker litt mer komfort når du skal ligge i telt tilbyr vi flotte glampingtelt. Du har likevel gleden og følelsen av å ligge ute tett på elementene og de vakre omgivelsene her ute, men har en god seng og alt du trenger av komfort inne i teltet. Glampingteltene våre ligger plassert i sanddynelandskapet foran ved stranden og alle har bålplass foran mot stranden hvor du kan nyte solnedgangen.

Hengekøye

Hengekøye

Våre dedikerte hengekøyeområder på Lomsesanden Camping er et idyllisk tilfluktssted for de som søker en unik og avslappende opplevelse midt i naturen.