Lomsesanden Camping

Sommer på Lomsesanden

Elsker du sand mellom tærne og vind i håret? Er du god til å smile mens du har masse å gjøre? Trives du med å jobbe med mennesker? Da tror vi at en sommerjobb på Lomsesanden er noe for deg! Vi gleder oss til en ny sesong på Norges vakreste campingspot, men vi har aldri forhåndsolgt så mye som vi har i år, og trenger flere med på laget.

Vertskap

Til resepsjonen/kiosken vår trenger vi flere i vertskapsrollen. Her må du ta i mot våre gjester, både på mail, telefon og i luka. Vi ser etter deg som trives i vertskapsrollen og er klar for å ta en utvidet ansvar for gjesteopplevelsen på plassen. Dersom du er glad i aktiviteter som gåturer, er god på lokal historie, er en racer på sykkel, liker å fiske eller dykke, driver med surfing, SUP eller kajakk, er en badenymfe, har kunnskap om biologi og natur, driver med yoga eller kanskje bach vollyball – vil dette være positivt da du må hjelpe gjestene våre med å utforske nærområde vårt, og kanskje av og til stille opp som guide dersom du har lyst. Men opplæring vil bli gitt og det viktigste er at du er positiv av natur, har stor arbeidskapasitet og nysgjerrig/lærevillig.

Minimum alder 16 år.

Pizzacontaineren

Mens vi venter på en strandrestaurant har vi laget et midlertidig matkonsept hvor vi har innredet en container med pizzaovn. Du trenger ikke være kokk, men må være glad i å lage mat, og trives med et hektisk miljø.

Minimum alder 18 år.


Lomsesanden er under utvikling, og vi håper at et nytt konsept kan blir delvis realisert før neste sesong. Det blir utrolig spennende. Derfor er det en fordel at du som søker i år også ønsker å jobbe i ferier og gjerne helger i flere år framover. Men foreløpig trenger vi hjelp hele skoleferien, og noen helger før og etter. Oppstart ca 1. juni.

Søknadsfrist 9.mai. Send på mail til Kathrine på kathrine@rosfjord.no

Vi gleder oss til å høre fra deg.